Política de Privadesa

 

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Ildefons Cerdà, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullin a través dels formularis del lloc web afaildefonscerda.cat, es desaran en bases de dades del servidor de l’associació.

La recollida i el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de les tasques d’informació i altres activitats pròpies de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Ildefons Cerdà. Aquestes dades no seran donades a tercers.

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Ildefons Cerdà adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulación de les mateixes.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets els pot fer el propi usuari a través de l’adreça electrònica comunicacio@afaildefonscerda.cat.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualizades, comunicant els canvis a comunicacio@afaildefonscerda.cat

 

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Ildefons Cerdà tracatarà les teves dades personals recollides a través del lloc web afaildefonscerda.cat, amb les següents finalitats:

1. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis del lloc web afaildefonscerda.cat.

2. Enviament de butlletins (newsletters), aicí com d’altres comunicacions relacionats amb l’associació.

3. Possibles estadístiques anònimes que puguin ser de servei a l’associació

 

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb l’associació o no demanis la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

 

Legitimació

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

1. La sol·licitud d’informació .

2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar la informació sol·licitada.

 

Destinataris

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a l’Associació de Famílies de l’Escola Ildefons Cerdà, llevat obligació legal.

Dades recopilades per usuaris dels serveis

En els casos en què l’usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en el servidor, l’Associació de Famílies de l’Escola Ildefons Cerdà no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari del RGPD.

 

Protecció de la informació allotjada

L’Associació de Famílies de l’Escola Ildefons Cerdà realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats en els seus servidors, tot i això no es responsabilitza de la pèrdua o l’esborrat accidental de les dades per part dels usuaris, de la mateixa

manera, no garanteix la reposició total de les dades esborrades pels usuaris, ja que les dades esmentades podrien haver estat suprimides i/o modificades durant el període del temps transcorregut des de l’última còpia de seguretat.

 

Drets d’autor

Els contiguts de la web estan sota la llicència Creative Commons Reconeixement 4.0 Internacional